Vagabond

VagabondLogoHr
Vagabond
je nastao iz želje da se poboljša naš odnos, razumijevanje i komunikacija sa životinjama. Najčešće, problemi nastaju zbog naše krive interpretacije onog što nam životinje poručuju i pokazuju, te zbog našeg nedostatka strpljenja i tolerancije.

Naša saznanja o ponašanju i životu životinja stalno se mijenjaju i razni mitovi se ruše. Dužnost nam je pratiti ta nova saznanja i ponašati se prema životinjama u skladu sa time. U današnje doba je dokazano kako životinje lakše i brže uče uz pozitivne metode, te kako sistem kažnjavanja i zastrašivanja ostavlja negativan trag.

Isto tako treba razumjeti da životinje razmišljaju i uče na određeni način, te to trebamo uzeti u obzir dok s njima komuniciramo i radimo. Također unutar svake životinjske vrste, svaka zivotinja ima i svoj karakter, osobnost i povijest, na nama je da to znamo prepoznati i prilagoditi se tome.

Cilj Vagabonda je promovirati i primjenjivati pozitivnu komunikaciju s krajnjim ciljem da bolje razumijemo svoje ljubimce, životinje općenito, te da se smanji (i nestane) broj napuštenih i zlostavljanih životinja!

______________________________________________________________________________________

TKO JE VAGABOND – LINK

Prostor u kojem radimo (za individualne konzultacije dolazim u vaš dom i na teren po potrebi) – LINK

Pozivamo vas da nam se pridružite!

masthead_image31_1336189977

Leave a Reply

Your email address will not be published.